Prázdniny jsou již naplno rozjeté, stejně jako letní akce v Jojo Gymu. Se školním rokem jsme se rozloučili a vysvědčení oslavili na diskotéce. A potom už se brány Jojo Gymu otevřeli tréninkům sportovní gymnastiky.
Hned 1. července začal již 6. ročník gymnastického Open soustředění, kterého se pravidelně účastní sportovní gymnastky z oddílů z celé republiky (Gym Dobřichovice, SK Hradčany, KSG Znojmo, Spartak Trutnov, Gymnastika Diamond/Dance Klatovy), aby zde trénovaly, vzájemně se inspirovaly a připravily se na novou závodní sezonu. Letos se v Jojo Gymu sešlo na 56 dívek a 11 trenérek/trenérů. V druhé části prvního prázdninového týdne je vystřídaly mladší gymnastky, také na soustředění. I ony si užily 4 dny plné gymnastických tréninků, ale také plavání ve Wellness Dobřichovice, kolečkových bruslí a další sportovní zábavy nejen v gymnastické hale.
Sotva jsme zamávali odjíždějícím gymnastkám, už se bránou hrnuly děti na sportovní příměstské tábory. Kromě již tradičních aktivit – gymnastiky, parkouru, atletiky, míčových her, plavání a beach volejbalu, jsme letos přidali novinku a to lezecké tábory. Malé děti střídají tréninky lezení na umělé stěně s výlety a zdoláváním přírodních lezeckých výzev. Starší děti část týdne prožijí na skalách.
A co děláme my ostatní z recepce a kanceláře? Vyřizujeme vaše dotazy a přání, připravujeme novinky na příští sezonu. Už teď můžeme slíbit, že se od září můžete přihlásit na kurzy juda pro děti, dopolední kurz vzdušné akrobacie pro dospělé, nebo odpolední novinku vzdušné akrobacie na kruzích. Objevili jsme pro vás novou značku krásně zdobených dresů. První kousky najdete už teď v našem obchodě a další jsou na cestě. A to není vše, co na září chystáme. Ale to už se přijďte přesvědčit na vlastní oči.
Ačkoliv je sportoviště přes léto vytížené, pořád najdete volné hodiny v hale pro váš tréninky, nebo skotačení, otevřenou dětskou hernu s hradem i venkovní sportoviště. Vezměte kamarády a přijďte si zahrát plážový volejbal.
Fotky a videa z našich akcích najdete na sociálních sítích jojogymdobrichovice.

lgra